Партньори

Серията OMEN by HP представя изцяло нова, изключително мощна техника, която включва последните иновации, необходими на геймърите, за да овладеят всяко предизвикателство. 

OMEN by HP с Windows 10 ви осигурява най-актуалния хардуер и обновени, професионални аксесоари, предназначени за ново поколение играчи, които умеят да демонстрират превъзходство в играта. Up your game.


*-*-*

Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG обхваща смартфони, персонални компютри и таблети, устройства за носене, широколентови мобилни устройства, фамилни устройства и услуга за устройства в облак и е третият по големина производител на смартфони в света. Huawei Consumer BG се посвещава на предоставянето на най-новите технологии на потребителите и на споделянето на щастието от технологичния напредък с повече хора по света.

Разходете се и сбъднете мечтите си.


*-*-*

COUGAR Gaming е специализирана марка за геймърска периферия и PC аксесоари създадена през 2007 година в Германия. В момента COUGAR са водеща гейминг марка в България предлагаща впечатляващо портфолио: гейминг клавиатури, мишки, слушалки, компютърни кутии и аксесоари с изключително качество и атрактивни цени. За да отговори най-добре на нуждите на пазара, COUGAR работи съвместно с професионални геймъри, които участват във всеки един етап от разработването на продуктите, включително и в България.