26/06/2020
Все повече Valorant-отбори на хоризонта! Hiko повежда 100 Thieves към битките!

Капитанът на отбора по Valorant на 100 Thieves – “Hiko”, най-накрая успя да намери своите съотборници и заедно да сглобят тим, който да се състезава в новата и все по-нашумяваща дисциплина в електронните спортове.

100 Thieves представиха целия си състав по VALORANT днес, който включва „Hiko“ и бившите професионални състезатели по PUBG – “Valliate”, “Venerated”, “YaBoiDre и „Pride“. Организацията пусна и видео-анонс, показвайки ни уникални отигравания, направени от всеки играч, както и много други добри моменти.

Самият „Hiko“ подписа със 100 Thieves по-рано този месец, като стана първият професионален играч-капитан на отбор по VALORANT. 30-годишният състезател реши да се присъедини към организацията, защото и двете страни имат сходни цели - да създадат един добър, конкурентен и печеливш отбор.

И докато капитанът направи не-лоша кариера в CS:GO, останалата част от отбора градяха имидж в  PUBG. Бойният роял беше един от първите по рода си и помогна на жанра да се възпламени, вдъхновявайки други разработчици да направят игри като Fortnite и Apex Legends. Въпреки това, „battle royale“-ите се различават коренно от FPS-ите.

Напоследък забелязваме все повече професионални състезатели да се местят от различни FPS-игри към VALORANT. Наскоро се проведе ESPN Esports VALORANT Invitational, където доста различни играчи от други жанрове показаха уменията си. Масата фенове очакваха състезателите от CS:GO да бъдат доминантни, но това направиха тези от отбора на Apex.

Екипът на PUBG, който включваше “Venerated”, “Valliate” и “YaBoiDre”, отпадна с 0-3 в груповата фаза, но VALORANT все още беше в своята бета версия.

Сега определено играчите имат доста повече време да усъвършенстват уменията си, особено след като официалната версия на играта е вече реализирана!