26/06/2020
Новият Microsoft Flight Simulator изглежда обещаващо!

Вече сме 2020-та година и изобщо не би ни изненадал фактът, че новият Microsoft Flight Simulator ще изглежда доста по-добре от предшественика си от 2006 година. Microsoft Flight Simulator X, който е и последната версия на играта, бе пусната през въпросната година, заедно със Saints Row, Gears of War и Company of Heroes. През последните четиринадесет години тя бе еталон за самолетните-симулатори, които така и не можаха да привлекат огромно внимание към себе си...

А далеч не са лоши игри, особено ако разпускаме с тях!

Сега вече следва нов старт, който определено не може да се оплаче от липса на „hype” и похвали. Подготвили сме ви малко скрийншоти, на които можете да откриете разликите. През 2006 г. летищата изглеждаха като произволно нахвърляни кутийки, разположени на терен с изключително ниски детайли.

През 2020 г. летищата вече изглеждат като летища. Може би дори по-красива от истинските такива.

Новият Microsoft Flight Simulator ще ви даде възможност да летите навсякъде по света, а той ще симулира действителна полетна активност в реално време. Всичко е изпипано до последния детайл, а самите катастрофи ще бъдат повече от реалистични..
Което не е повод за радост, де ..
Затворената бета ще започне следващият месец, а официалната дата за пускане на пазара не е ясна, но пък поне едно е сигурно – ще е през тази година!