30/03/2020
Време е! Valorant пристига след седмица с "closed-beta"!

Изключителната конкуренция при FPS-ите от RIOT Games - Valorant ще стартира със затворена бета- версия, в която играчите ще могат да вземат участие. Въпросната версия ще започне на 7 април и ще бъде достъпна за феновете на играта от Европа, Канада, Русия, Турция и САЩ.

Това е първият път, в който компанията ще позволи на играчите си да "положат" ръце върху дългоочакваното заглавие, но само за хора от посочените региони. В съобщението за пресата се споменава, че все пак може да има възможност и други региони да се присъединят към бета-версията, но това зависи от главния виновник…

Сетихте ли се кой? Covid-19, разбира се..

И така, специално за всички любители на гейминга, ние ще ви покажем как да получите достъп до бета-версията:

1.       Регистрирайте се за акаунт в платформата на Riot.

2.       Свържете акаунта си в Riot с такъв в Twitch. Ако нямате, ще трябва да си направите и там.

3.       Когато бета-версията се активира във вашия регион (ЕU и NA), гледайте конкретни канали, предаващи Valorant, които ще бъдат маркирани в Twitch, за да имате възможност да получите достъп до бета-та.

 

За момента обаче все още няма информация за какъв период от време ще бъде достъпна въпросната „затворена“ (както я наричат) бета-версия. Компанията любезно моли феновете си да проверяват официалния уебсайт за повече информация относно продукта.

Въпреки този ранен старт, Riot все още не са потвърдили датата на излизане на Valorant, но стремежът е насочем към летните месеци с обяснението, че финалната дата ще бъде посочена след събраните впечатления от общността след „затворената“ бета-версия.

Напомняме ви, че FPS-ът се чака от огромна маса играчи, а интересът към него е наистина впечатляващ. Вече имаме професионалисти, напуснали CS:GO и Fortnite, за да се отдадат на играта.. Някои хора дори я спрягат за новия доайен сред FPS-ите…

Дали Valorant ще оправдае очакванията ни?

Само след седмица ще разберем! Дерзайте…