23/03/2020
PUBG на 3 години: подаръци и новости около играта!

Днес, 23 март 2020 година, PlayerUnknown’s Battlegrounds официално навършва три години, след пускането си на пазара през 2017-та година с тогавашната бета-версия. Въпреки че „battle-royal”-ът бе далеч по-популярен тогава, компанията определено не е спряла своето развитие – четвъртата година ще ни изненада с ново съдържание, преработки, планове и подаръци.

В публикация от блога си, екипът на PUBG отбеляза цялата работа, която е извършил върху играта през изминалата година, като дава ясна представа на феновете си, какво да очакват с нетърпение през следващата такава ..

Първо на прицел е преработената карта Vikendi, снежната локация, която беше свалена по-рано тази година за „ремонт“. Новата версия на картата, която сега включва и влакове, е изпробвана с намалена циркулация и скоро ще бъде налична отново в играта.

И докато другите планирани актуализации не бяха описани подробно, публикацията в блога даде обещания, че новата година ще донесе „преработки на карти, нови такива, нови оръжия и механика, допълнителни модове за игра като Arcade’s Team Deathmatch и разбира се, подобряване на качеството на изживяването и фиксиране на бъгове на някои от най-належащите проблеми.

Феновете на PUBG ще могат да получат 3rd Anniversary Item Box безплатно за ограничен период от време, който включва скинове на M416, “hoodie” и парашут, проектирани специално за конкурса Community Skin Design Contest..

Хората, които играят играта от PC, ще получат кутията от 23 март до 23 април, където тя може да бъде взета от магазина безплатно. Играчите на конзолни устройства ще получат наградата си директно в акаунта, когато се впишат в периода между 26 март и 25 април.