LOL
10/02/2020
Random 5 се върна към победния път, спечелавайки втория турнир

Изминалият уикенд ни предостави поредната порция напрегнати игри от втория турнир в A1 Gaming League 2020. Цели 73 отбора се записаха за участие в дисциплината League of Legends. Абсолютните шампиони от предходните издания Random 5 и този път участваха, макар отново в променен състав.

Именно тяхното отпадане в първия турнир преди достигането на точките беше голямата изненада, но този път момчетата показаха голямата си класа и съвсем заслужено стигнаха до първото място. Там те победиха Breathe Your Last Breath с 2 на 0 игри, макар резултатът да не отговаря изцяло на представянето на двата отбора.

Въпреки загубата BYLB имат еднакъв брой точки в генералното класиране с R5, благодарение на спечелените от тях преди месец. Към тях с по 100 точки се нареждат шампионите от първия турнир - Energypot Wizards. Така на върха в класирането имаме цели 3 отбора, като всичко явно ще се реши в последния турнир през март месец.

За съжаление, отборът на Hidden Talents отаказа да играе в мача за трето място и беше автоматично дисквалифициран от турнира, което означава, че няма да получи точки за генералното класиране. По този начин отборът на Alpha Ghosts без игра в неделни ден си спечели 150 лева и 60 точки.

По-долу може да видите как изглежда класирането във втория турнир по League of Legends от A1 Gaming League 2020:

• 1. Random 5 – 100 точки + 500 лева
• 2. Breathe Your Last Breath – 75 точки + 250 лева
• 3. Alpha Ghosts – 60 точки + 150 лева
• 4. Hidden Talents – дисквалифициран
• 5. Obi4ame Fortnite XD – 25 точки
• 6. PLANETA PAYNER – 25 точки
• 7. Reformedtm – 25 точки
• 8. Alpha MUSIC – 25 точки

Генералното класиране за League of Legends може да намерите тук.

Следващият турнир от A1 Gaming League 2020 по League of Legends ще се проведе на 7 март и всеки може да се запише, независимо дали вече е играл, или загубил. Колкото повече играете, толкова по-голям шанс имате да се класирате сред първите 8, които печелят точки за генералното подреждане.

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube