HEARTHSTONE
18/08/2019
Вече са ясни четиримата финалисти в Hearthstone за Comic Con 2019

Hearthstone е първата игра, за която са ясни и четиримата играчи, които ще се борят за голямата награда по време на Гранд Финала на A1 Gaming League. Най-добрите 8 играчи от изминалите два сезона започнаха съботният ден с надеждата да се класират за Comic Con 2019, но само 3ма от тях имаха късметът и качествата да се преборят за заветните места, даващи право на участие.

Jengo и m3cu стигнаха до финала, като двамата играчи бяха завършили втория сезон съответно втори и трети. В крайна сметка Jengo успя да надделее и да вземе по-високият сийд за Гранд Финалите. Последният класирал се е sham3less, който беше човекът с най-много изигирани срещи в събота, след като в първия кръг спечели трудно с 2:1, а на полуфиналите загуби със същият резултат. В мача за последното място даващо право на участие, той успя да спечели с 2:0 и да лиши Mr.Hyde от класиране.

Jengo, m3cu и sham3less се присъединяват към шампионът от втория сезон Felzak и ще се борят за общ награден фонд от 2000 лева по време на Гранд Финалите на A1 Gaming League, които ще се проведат в гейминг залата на Comic Con 2019.

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube