CS:GO
03/06/2019
FATE с победа през уикенда, изкачвайки се на 1во място

FATE са един от малкото солидни отбори в България и през целият сезон на A1 Gaming League го доказват с игрите си. Третата квалификация по CS:GO се оказа лесно препядствие за момчетата и те успяха напълно заслужено да спечелят 100те точки, а с това си осигуриха първото място в генералното класиране, изпреварвайки ex-TDR с 25 точки.

На 1/2 финалите FATE и DZVEROVE съвсем лесно успяха да преодолеят своите съперници, за да се изправят един срещу друг във финаланта битка на 3та квалификация. Първата карта, de_mirage, като че ли се реши още през първата част, когато FATE доста по-добре изпълняваха своя план като CT и успяха да я спечелят с 13:2. DZVEROVE дадоха надежда на своите привърженици във втората половина на срещата, но в крайна сметка силите им стигнаха само за 11 рунда и съвсем заслужено de_mirage мина в актива на FATE.

de_inferno започна отново по същият начин, както mirage и първата част отново беше спечелена от FATE, този път с 12:3 и то като T. DZVEROVE явно нямаха противодействие на своя противник в неделната среща и няколко рунда по-късно FATE спечелиха с 16:4, а с това и самата квалификация.

Класиране в 3та квалификация:

1. Fate 100
2. Dzverove 75
3. BproAlt 60
4. E7ERNITY 45
5. cEc 25
6. PTGMA 25
7. DEPRESO 25
8. T3JK4SBR 25

Следващата квалификация от втори сезон на A1 Gaming League по CS:GO ще се проведе на 22/23 юни и всеки може да се запише, независимо дали е участвал, победил или загубил в първия турнир. Колкото повече играете, толкова по-голям шанс имате да се класирате сред първите 8, които печелят точки за генералното класиране.

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube