11/06/2019
Промяна в правилата на плейофите за Сезон 2

През уикендите на месец юни ще се състоят последните четвърти онлайн квалификации, които ще определят отборите и играчите, натрупали най-много точки по време на Сезон 2!

Всички те (8 отбора по Counter-Strike:GO, 8 отбора по League of Legends, 8 играчи по FIFA 19, 8 играчи по Hearthstone и 32 играчи по Clash Royale) ще се срещнат във финалната плейофна фаза, която ще изпрати най-добрите на LAN финалите на лигата!

„Оцелелите“ отбори и играчи от всички игри ще се борят за паричните награди и купата на A1 Gaming League на 20 юли в зала 3 на НДК, която отново ще отвори врати за всички геймъри и любители на електронните спортове.

За разлика от първия сезон обаче, когато полуфиналите и финалите на всяка игра се проведоха на живо в зала 3, сега A1 Gaming League променя формата си. Идеята зад това е всеки класирал се да играе на главната сцена и да усети подкрепата на публиката! За съжаление, това нямаше как да се постигне в досегашния формат, в който за 1 ден трябва да се срещнат четирима финалисти от всяка игра. Затова взехме решение всяка плейофна група да се изиграе до край и победителят автоматично да се класира за финалите на живо. Срещите за 3-то и 4-то място ще се играят онлайн, всяка сряда след изиграването на плейофите за конкретната игра.  

Това е единственият начин, при който всички играчи ще могат да изпитат удоволствието да излязат на главна сцена и да изиграят срещите си пред публика!

 

Повече новини за наближаващите финали на 20 юли очаквайте съвсем скоро тук и в нашата Facebook страница. Ако все още не сте се записали за последните турнири по любимата ви игра, направете го сега!