FIFA
08/04/2019
night_watch оглави класирането в Сезон 2 по FIFA 19

А1 Gaming League започна втория си сезон с квалификация по FIFA 19 тази събота. Всички срещи проследихме на живо в нашия Twitch канал, а коментаторските места отново заеха Етиен Янев и Александър Николов.

 Вицешампионът Иван „night_wacth” Чуров обеща още на финалите, че ще се бори за победа във втория сезон! Удържа на думата си и грабна пълния актив от 100 точки, макар че в първия мач изпусна много чисто положение с Кристиано Роналдо, който нетипично не уцели вратата и стреля в страни. В крайна сметка друго познато на A1 Gaming League име Венелин „s0undbg“ Стойчев се добра до първата победа и показа, че отново е достоен противник и претендент за купата. Във втория мач ролите се размениха – след пропуск на s0undbg, night_watch се мобилизира и вкара два гола, с които в крайна сметка победи. Третият мач беше най-напрегнат, когато при резултат 2:1 за night_watch, той реши да забави темпото в последните 2-3 минути и да върне към собствения си вратар. Пасът му обаче бе пресечен и това даде възможност на s0undbg да остане лице в лице с вратата и да вкара за 2:2. Във финалния четвърти мач night_watch вложи всички усилия и постигна трудна втора победа, която му отреди 1-вото място в тази първа квалификация за сезон 2!

Както той самият написа във Facebook страницата си: 

Днес успях да спечеля първата квалификация за сезон 2 на A1 Gaming League, като по този начин почти на 100% си гарантирам отново място на плейофите. Целите са отново финалите през месец юли и разбира се възможност да се боря за първото място 💪GG на всички противници и най-вече на s0undbg, който със сигурност ще стигне минимум до плейофите!

s0undbgизигра много силни квалификации и се утвърди като един от най-класните и постоянни играчи у нас.

Новото лице, записало се в първия турнир по FIFA 19 за сезона, направи силно впечатление. DemiterG9 единствено игра с ПСЖ (за разлика от всички други, които бяха с Ювентус) и си спечели 25 точки от крайното класиране. Още един играч, който впечатлие познатият Виторио „Vi7oo“ Петков, класирал се на трето място. Той игра много атрактивно, с много подавания и владение на топката. В един от мачовете си достигна над 70% владение на топката.

Класиране:

night_watch - 100 точки

s0undbg - 75 точки

Vi7oo - 60 точки 

Chechi1914 - 40 точки

DemiterG9 - 25 точки

Alihan_Dybala - 25 точки

Pantera - 25 точки

ElNinoLudjev - 25 точки

Следващата квалификация от A1 Gaming League по FIFA 19 ще се проведе на 27 април и всеки може да се запише, независимо дали вече е играл, или загубил. Колкото повече играете, толкова по-голям шанс имате да се класирате сред първите 8, които вземат точки за генералното подреждане.

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube