29/03/2019
Започва втори сезон на A1 Gaming League

Веднага след успешните и разтърсващи финали на A1 Gaming League започва и вторият ѝ сезон! Още сега желаещите, независимо дали са взели участие в първия сезон или не, могат да се запишат за четирите квалификационни кръга по всяка една от петте дисциплини – Counter-Strike:GO, League of Legends, FIFA19, Hearthstone и Clash Royale. 

Осем отбора и играчи във всяка квалификация ще получават точки за генералното класиране, което ще ги отведе до плейофите през юли. Най-добрите пък ще се срещнат на LAN финалите на 20 юли, когато ще се състезават за наградата от 15 000 лева, осигурена от А1.

Началото на квалификациите ще бъде поставено в първия уикенд на април с цели две игри! Турнирът по FIFA19 ще бъде на 06.04 (събота), а феновете на Hearthstone могат да се запишат за първия турнир на 07.04 (неделя). И двата стартират от 11:00 часа. Датите на останалите турнири можете да видите тук.

Важно! Ако сте регистрирали, то не забравяйте да се чекирате в деня на турнира. Ако не го направите в обявените срокове, то регистрацията ви няма да се зачита и няма да попаднете в схемата на турнира.

Всички срещи можете да гледате на живо в нашия Twitch канал или на запис в YouTube канала на A1 Gaming League. Винаги актуална информация ще намерите в нашата Facebook страница и Instragram профил.