HEARTHSTONE
07/01/2019
Felzak спечели третата квалификация и се нареди на второ място в генералното класиране

Иван "Felzak" Рудев спечели третата квалификация в дисциплината HearthStone, част от първи сезон на A1 Gaming League. Felzak се наложи на финала над tulenasumaz (m3cu), побеждавайки го с резултат 2:1.

Турнирът премина "под знака на Хънтъра", както се изразиха коментаторите на живото излъчване Момчил "MorGalad" Киряков и Александър "RupertMurloc" Костов. По-голямата част от записалите се 54 участници бяха включили разновидност на Hunter дек в селекцията си.

Водачът във временното класиране pagK0 отново записа челно класиране като този път зае четвъртото място. Това му бе достатъчно, за да запази лидерската си позиция в класирането за финалите.

Приятна изненада поднесе новото лице в българския HearthStone Михаил "Mike" Илинов, познат на гейминг сцената у нас с успехите си в играта Pro Evolution Soccer. Mike записа името си в топ 8 и така спечели 25 точки, загубвайки само от pagK0 на четвъртфинала с резултат 2:1.

Крайното класиране от третата квалификация по Hearthstone на A1 Gaming League е следното:

1. Felzak - 100 точки
2. tulenasumaz - 75 точки
3. leis33 - 60 точки
4. pagK0 - 40 точки
5. SilentStorm - 25 точки
6. xMASSACRE - 25 точки
7. jakethedoug - 25 точки
8. Mike - 25 точки

Последната четвърта квалификация от първи сезон на A1 Gaming League по Hearthstone ще се проведе на 2 февруари и всеки може да се запише, независимо дали е участвал, победил или загубил в първия турнир. Колкото повече играете, толкова по-голям шанс имате да се класирате сред първите 8, които печелят точки за генералното класиране.

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube