CS:GO
16/01/2019
DZVEROVE успяха този път да спечелят и да вземат първото място в класирането

Третата квалификация по CS:GO от A1 Gaming League се оказа щастлива за отбора на DZVEROVE, който най-накрая успя да спечели първото място, след като предишните пъти завоюва второ и трето място. Всички най-интересни срещи бяха предавани в нашия Twitch канал с коментара на Борис "Metti" Георгиев & Кристиян "Neytrex" Иванов. Важно е да се отбележи, че отборът на theMIX, който трябваше да играе в малкия финал, отказа да го направи, като съответно беше дисквалифициран от турнира и не му бяха присъдени точки за генералното класиране.

DZVEROVE спазиха традицията да участват в дълги и оспорвани срещи, като на 1/2 финала и финала изиграха максималния брой карти, достигайки или до дузпи, или изигравайки почти всичките 30 рунда във всяка среща. Техният противник за първото място ErRor загуби първата карта, но успя драматично да се наложи на de_inferno с 16:14 и да вкара мача в трета решителна карта. На de_overpass момчетата от DZVEROVE започнаха ударно и поведоха с 14:3, но техните опоненти все пак успяха да се върнат в срещата и да докарат нещата до 15:12, като за тяхно съжаление това се оказа недостатъчно и все пак изгубиха с 16:12. С тази победа DZVEROVE вече са едноличен лидер в генералното класиране с 235 точки преди последната квалификация от сезона.

Крайното класиране от третата квалификация по CS:GO на A1 Gaming League е следното:

1. DZVEROVE - 100 точки
2. ErRor - 75 точки 
3. TDR - 60 точки 
5-8. blkrg - 25 точки 
5-8. pro5ba - 25 точки 
5-8. S_and_P - 25 точки 
5-8. PTGMA - 25 точки

Следващата квалификация от A1 Gaming League по CS:GO ще се проведе на 9 февруари и всеки може да се запише, независимо дали е играл, или загубил в провелите се до момента три турнира. Колкото повече играете, толкова по-голям шанс имате да се класирате сред първите 8, които вземат точки за генералното класиране.

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube