LOL
27/12/2018
kaji nekwo ime успя да победи Random 5 и да спре победната им серия

Третата квалификация от A1 Gaming League по LoL премина предколедно с по-малко отбори, но с много изненади и интересни срещи. Kaji nekwo ime успя да спре победната серия на Random 5, като ги победи доста категорично на 1/4 финалите, оставяйки ги само с 25 точки от тази квалификация. R5 все още оглавяват генералното класиране с 225 точки, но вече вторият отбор в лицето на Coal 6 е само на 30 точки зад тях, докато победителите този уикенд се изкачиха на трето място със 175 точки

Момчетата от ex-GPlay успяха лесно да победят Random 5, но после на 1/2 финалите срещнаха доста голяма съпротива от Definitely not washed up, като дори губеха в резултата след първата среща, но след това последваха две победи и с това си осигуриха място на финала. Всяка една от срещите беше оспорвана и ако DNWU имаха малко повече късмет в дадени ситуации можеха именно те да надделеят в този сблъсък.

На финала Kaji nekwo ime се изправиха срещу 6 Coal, които от своя страна играха 2ри последователен финал и това беше за тях общо трето класиране в топ3. Мачът беше отново изключително оспорван, като първата среща отиде за Kaji nekwo ime, а втората за 6 Coal и така за втори пореден път този сезон победителят трябваше да бъде определен в решителна трета среща. KNI явно бяха по-концентрираният, а и може би по-добрият отбор този уикенд и заслужено си осигуриха първата победа в A1 Gaming League.

Ето как изглежда класирането след втората квалификация по League of Legends:

 1. Random 5 – 225 точки
 2. 6 Coal – 195 точки
 3. kaji nekow ime – 170 точки 
 4. Corrupted Wolves - 100 точки
 5. Definitely not washed up - 85 точки
 6. Furgaite parjoli - 50 точки
 7. Cappyvishma - 40 точки
 8. Akciq Respekt - 25 точки
 9. Ostanalite - 25 точки
 10. LOL LO6ITE - 25 точки
 11. tejki nokauti - 25 точки
 12. Harpoons - 25 точки
 13. TZT - 25 точки
 14. Bald and Bold - 25 точки

Следващата квалификация на A1 Gaming League по League of Legends ще се проведе на 19 Януари и всеки може да се запише, независимо дали е участвал, победил или загубил в първия турнир. Колкото повече играете, толкова по-голям шанс имате да се класирате сред първите 8, които печелят точки за генералното класиране.

За да имате винаги актуална информация, може да ни последвате във:

Facebook Instagram Twitch YouTube